Magasinet FJELL

Image

Lyst på inspirasjon til turer i Jotunheimen, Dovrefjell, Rondane, Reinheimen og Breheimen? Da bør du ta en titt på nasjonalparkenes offisielle magasin FJELL.

Reise- og friluftsmagasinet er relativt nytt, og er fylt med spennende lesestoff, reisetips, fjellfriskhet og fin layout. Gratis er det også! Du kan lese det online her.  

DSC_6035-17

Jeg har vært så heldig å få bidra til FJELL #3. I september var jeg på Fjellfimfestivalen i Jotunheimen – og ble slått i bakken av kombinasjonen fjell, film og utemagi. Saken om hvordan Fjellfilmfestivalen ble til og hvorfor vi trenger film til fjells, kan du lese på side 47.  

DSC_6033-15

Morsomt at dyktige Ida Visdal Kolden fra Vågå har tegnet alle bidragsyterne.

DSC_6029-11

Vil forresten varmt anbefale bloggene til to av de andre bidragsyterne. På Vill glede skriver Mikkel Soya Bølstad om turlivet for små og store eventyrere. Her er 100 % udestillert turglede, som gjør at jeg selv husker hvor fantastisk det var da jeg selv var barn, og pappa og mamma tok oss med inn i den magiske naturverdenen.

Fjellflyt skriver gründer Torill Bye Wilhelmsen om gründerspiring og om hvorfor flyt, fjell og fysisk aktivitet kan gjøre oss mer produktive på jobb.

Bli inspirert!

4 tanker på “Magasinet FJELL

  1. Jeg blir veldig inspirert av både deg, artiklene dine og rausheten du viser ved å spre vårt FJELL-budskap og min FLYT-blogg! Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s