Om meg

 

Mari Valen Høihjelle (f. 1984) er frilansjournalist og -fotograf basert i Oslo/Hemsedal, med journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo og Akershus og kunstfotoutdanning fra Falmouth University College i England.

_MG_7511

Jeg startet som musikkanmelder i Namdalsavisa som 17-åring. Har også hatt praksis i KK og jobbet som reporter og vaktsjef for A-media.

Som frilansjournalist har jeg blant annet jobbet for Fjell & Vidde, BBC, A-magasinet, UT.no/NRK, DNTs årbok, magasinet FJELL, 360 Oslo Airport Magazine, Harvest, UTEmagasinet, Det Nye, Bergens Tidende, magasinet UT (DNT ung), Egmont Hjemmet Mortensen (klikk.no), KK, Dagsavisen, NTB Tema, Adresseavisen og Namdalsavisa m.m.

I utgangspunktet arbeider jeg med all slags tematikk, men jeg trekkes mer og mer mot saker knyttet til friluftsliv og reise.

På marivalen.wordpress.com blogger jeg om friluftsliv, turer og inspirasjon. Utemagi, kaller jeg det. Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill i kommentarfeltene. Del gjerne siden med folk du kjenner som elsker utelivet.

KONTAKT: 

mari_valen@hotmail.com

+47 90537361

 

8 tanker på “Om meg

 1. Jeg oppdaget bloggen din nå og vil gjerne ha mer utemagi! Kjør på med flyt og fjellturer! Jotunheimen er Norges største kreative lekestue.

  Hilsen Torill

 2. Mari, du er fantastisk dyktig som journalist og fotograf ! En svært god representant for alle som liker fjell og friluftsliv.
  Du har nok mer til felles med den kloke mannen fra Namsos enn å ha fjellets lasso rundt mitt hjerte!
  Ved å lese din blogg er det som når en gammel sirkushest lukter sagmuggen i manesjen.
  Jeg må få med meg kona og mine 2 gutter på fjellvandring. Jeg husker fra min barndom at dagsetappene kunne være vel lange. Vi får begynne forsiktig i Setesdalsheiene. Hos deg er det fri lesetilgang, de store avisene tar seg betalt. Jeg setter inn fem hundre på din konto, så har du og Knut Eirik Raude til litt god turmat (les. operamint, ballerina kjeks og marshmallows). Husk en godbit til Balto også:-)
  Hilsen
  Øystein

  • Wow, tusen takk for en så utrolig fin og varm tilbakemelding, Øystein😊 det bEtyr mye for meg! Om bloggen min gir deg lyst til å oppsøke friluftslivet sammen med familien, kan jeg ikke gjøre annet enn å smile: Å inspirere andre til å dra ut er jo nettopp det jeg vil. Morsomt at du kjenner til G. Hansen og boka. En liten perle! Ønsker deg og dine gode turopplevelser sammen. Alt godt! Hjertlig hilsen Mari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s